⬆️ Победители в номинации Search Innovation
Google Partner

18 лютого відбудеться Lviv Social Media Camp 2012. Читачам Авеб — знижка 15%!

Автор:
Оптимизатор
Рецензент: Олег Гаврилюк
Руководитель оптимизаторов
5,00 1 оценка
3 комментария ,

18 лютого вже вдруге відбудеться Lviv Social Media Camp — масштабна всеукраїнська конференція присвячена social media marketing, впливу соціальних медіа на суспільно-громадське життя, і, звичайно ж, розробці соціальних сервісів.

Минулоріч конференція зібрала близько 400 учасників — інтернет-маркетологів, представників бізнесу, програмістів, блогерів і стартап-підприємців. Серед доповідачів конференції були Олексій Мась, Максим Терешко (Metro), Леся Оробець (депутат ВР) та Олег Тягнибок. Конференція отримала безліч схвальних відгуків в соц. медіа, прессі і блогосфері.

Девіз цьогорічної конференції — «Найкращі практики Social Media — в бізнес!». На зараз кількість Facebook-користувачів в Україні наближається до 2 мільйонів. Кількість твіттерян і блогерів вимірюється сотнями тисяч. Уже є перевірені механіки просування в соц. мережах.

Ціль конференції — розповісти учасникам про ці механіки, показати найяскравіші кейси, познайомити учасників ринку між собою і отримати фан. Планується близько 400 учасників з України та країн-сусідів. Серед цьогорічних доповідачів — Артем Комолов (наглядач за Foursquare в Україні), Роман Рибальченко, Ольга Ларіна та інші. Попередня програма конференції — http://smcamp.com.ua/agenda2012.

В секції «Стартапи», в межах котрої пройде Lviv Startup Club 28 планується обговорити три теми — нові ніші, котрі відкриває широке розповсюдження Social Media та можливості для стартапів по малобюджетному просуванню в соц. мережах. А також бізнес Facebook-додатків чи соціальних сервісів. Як завжди буде презентація чотирьох яскравих стартапів, котрі працюють в соц. медіа.

Організатори обіцяють проведення до 1 лютого декілька цікавих акцій, де можна буде виграти квитки. Зокрема вже зараз діє блогерська програма і пропозиція для користувачів Foursquare.

Також конференція підтримує програму стимулювання власників стартапів, згідно з якою всі власники стартапів, чиї проекти є в Каталозі Стартапів можуть отримати квиток на конференцію абсолютно безкоштовно. Для того, щоб додати свій стартап до Каталогу — можна скористатись наступною формою.

Промокод на знижку у 15% — AWEB707.

Зареєструватися.

Додаток Авебу

Ви можете прочитати наші попередні відгуки про Lviv iCamp 2011 та Ecommerce 2011 у Львові.

Окремо скажемо, що те, що робить Ростислав Чайка з партнерами — дуже круто, бо там дійсно цікаве, інтеллектуально насичене та з грошима ком’юніті. Тобто, кожен учасник знайде те, що хоче — хтось спілкування та нові знайомства, хтось нові технології для своїх проектів, хтось інвестора, а хтось все разом.

Do something to stop this war! Russians are killing our children and civilians!